ECO Sanitairreiniger Dagelijks 1 liter

4,25 excl. btw

Beschrijving

ECO Sanitairreiniger Dagelijks 1 liter

ECO Sanitairreiniger Dagelijks 1 liter is geschikt voor het dagelijks  reinigen van het gehele urinoir inclusief de gehele sanitaire ruimte, zoals toiletten, wastafel, wanden en vloeren. ECO Sanitairreiniger Dagelijks kan zonder probleem worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. ECO Sanitairreiniger Dagelijks 1 liter verwijdert huidvetm aanslag, kalk- en zeepresten en reinigt glanzend streeploos.

Naast de bewuste samenstelling van dit product is deze verpakt in een flacon van volledig gerecycled plastic. Het is dan ook niet voor niets dat dit product met recht het Ecolabel keurmerk draagt.  Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren.

 

Gebruiksaanwijzing ECO Sanitairreiniger Dagelijks 1 liter:

Aanbevolen dosering is 1,0 % (50 ml in 5 liter water), bij lichte vervuiling kan 0,2 % voldoende zijn (10 ml in 5 liter water). Tip: Gebruik in de toiletpot of urinoir een beetje van de gebruiksoplossing en reinig daarna licht schrobbend met een toiletborstel. Overige vervuilde oppervlakken kunnen met de sanitairspons worden gereinigd. Nadrogen met een schone sanitairdoek. Vloeren kunnen worden gereinigd door middel van moppen. Een juiste dosering bespaart kosten en brengt het milieu minder schade toe. Lege verpakking aanbieden als plastic afval voor hergebruik.