Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot

39,99 excl. btw

Artikelnummer: 603-0207 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot

Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot zijn blauwe urinoirblokken voor professioneel gebruik die zorgen voor een langdurige frisheid in elk urinoir. speciaal samengesteld om geurproblemen en verstoppingen in urinoirs te verminderen. Nieuwe bacteriestammen zijn toegevoegd om de biologische en enzymatische reinigingsefficiëntie te verghogen. Vetten, urische kalkaanslag en vaste stoffen die zich ophopen in urinoir hals en sifon en het leidingwerkte worden aangepakt. Bio-Block Urinoirblokken helpen geurpoblemen en verstoppingen voorkomen. Bio-Block Urinoirblokken zijn aangenaam geparfumeerd en volledig in water oplosbaar.

Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot: Maximale Frisheid en Milieuvriendelijke Kracht

Ontdek de kracht van geavanceerde urinoirverfrissing met de Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot. Deze innovatieve urinoirblokken zijn ontworpen om niet alleen onaangename geuren te bestrijden, maar ook om een duurzame, milieuvriendelijke oplossing te bieden. Met extra groot formaat en geavanceerde technologieën bieden deze blokken een langdurige, frisse ervaring in drukbezochte sanitaire ruimtes.

Krachtige Geurcontrole:

De Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot zijn doordrenkt met een geavanceerde formule die effectief geuren neutraliseert en een aangename geur achterlaat. Het extra grote formaat zorgt voor een langdurige frisheid, zelfs in intensief gebruikte urinoirs, waardoor de sanitaire ervaring voor gebruikers wordt verbeterd.

Langdurige Werking:

Met een verlengde levensduur bieden deze extra grote urinoirblokken een langdurige werking, wat resulteert in minder frequente vervangingen. Dit niet alleen kostenbesparend, maar minimaliseert ook de impact op het milieu door minder afvalproductie.

Milieuvriendelijke Formule:

Wat de Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot onderscheidt, is de milieuvriendelijke formule. Deze blokken zijn samengesteld met biologisch afbreekbare materialen en bevatten actieve enzymen die organische afvalstoffen afbreken. Hierdoor zijn ze niet alleen effectief in geurcontrole, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Eenvoudige Installatie:

Deze extra grote urinoirblokken zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Plaats ze gewoon in het urinoir, en ze beginnen onmiddellijk te werken. Het langzaam oplossende ontwerp zorgt voor een gestage afgifte van de actieve ingrediënten, wat resulteert in een consistente geurcontrole.

Veelzijdig Gebruik:

Of het nu in drukke openbare toiletten, bedrijfsgebouwen of horecagelegenheden is, de Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot zijn geschikt voor diverse sanitaire ruimtes. Het extra grote formaat maakt ze ideaal voor urinoirs met veel verkeer.

Economisch en Duurzaam:

Door te kiezen voor de Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot maak je een economische en duurzame keuze. Minder frequente vervangingen en een milieuvriendelijke formule maken ze tot een verantwoorde oplossing voor langdurige frisheid in urinoirs.

In conclusie bieden de Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot niet alleen krachtige geurcontrole, maar ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Transformeer de sanitaire ervaring in jouw faciliteit en kies voor de extra grote oplossing voor een frisse omgeving. Bestel vandaag nog en ervaar de langdurige frisheid van Bio-Block Urinoirblokken !

 

  • Biologisch afbreekbaar
  • Verwijdert de oorzaak van geuren
  • Geschikt voor alle soorten urinoirs en sifons inclusief roestvrij staal, porselein en keramiek
  • Helpt verstoppen van leidingen voorkomen
  • Werkt geurneutraliserend en is aangenaam geparfumeerd
  • Reinigt en verfrist
  • Veiliger in gebruik en niet schadelijk

Technische informatie Bio-Block Urinoirblokken Extra Groot

Bio Blocks bevatten:

  • een selectie van niet-pathogene micro-organismen
  • een mix van reinigings- en wateronthardingsmiddelen
  • een speciaal geurblokkerend parfum

Eigenschappen:

  • Kleur: blauw
  • gewicht per block: 88 gram
  • Inhoud emmer: 2 KG
  • Aantal: ca. 22 – 23 stuks

 

Gebruiksaanwijzing:

Plaats een blok in elk urinoir. Vervang wanneer het blok is opgelost voor maximale efficiëntie.

 

Het Bio-Block urinoirblok is een extra groot urinoirblok van ca. 6 breed en 2,5 cm dik.

Geschikt als navulling voor het  Urinoirrooster inclusief extra groot urinoirblok